blåt sygesikringskort england

Det blå EU-sygesikringskort dækker kun hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygesikring i det land du opholder dig i. Det er vigtigt at dit blå sygesikringskort er gyldigt i hele perioden hvor du er udenlands ellers gælder det ikke.


Bigbang As Anime Characters Snapchat Filter Ver G Dragon Cute Bigbang G Dragon G Dragon

Kortet dækker heller ikke hjemtransport - hverken hvis transporten er ordineret af en læge eller ved dødsfald.

. Det blå EU-sygesikringskort er et kort der giver dig ret til behandling i tilfælde af sygdom på samme økonomiske vilkår som borgerne i det land du besøger. Det blå EU-sygesikringsbevis er gratis og gælder i 5 år. Vær opmærksom på om du snart skal have udskiftet dit og familiens kort.

Efter du har bestilt nyt kort bliver der sendt et midlertidigt bevis til e-boks som du. Det blå EU-sygesikringskort giver adgang til sygesikring på rejser i EU- EØS-lande og Schweiz. Du behøver ikke det blå sygesikring i Norden De nordiske lande Danmark Norge Sverige Finland og Island har en særlig aftale omkring sygesikring.

Kortet dækker dog ikke behandling på private hospitaler eller anden privat behandling. Med det blå sygesikringskort har du ret til samme behandling på samme vilkår som borgerne i Storbritannien. Når du skal på ferie eller andre midlertidige ophold i op til et års varighed.

Storbritannien introducerer nye britiske sygesikringskort. Være adgangen til gratis sygehusbehandling ved akutte behov ligesom du i nogle lande kan komme gratis til lægen hvis du eksempelvis får halsbetændelse. Det blå EU-sygesikringskort blev indført i 2014 og er gyldigt i fem år.

Kortet dækker ved læge hospitalsbehandling hospitalsindlæggelse tandlæge samt for medicin hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygeforsikring i Storbritannien. Det er Udbetaling Danmark der behandler ansøgninger om det blå EU-sygesikringskort og udsteder kortet. Det er vigtigt at dit blå sygesikringskort er gyldigt i hele den periode du opholder dig i udlandet.

Dog kan gyldigheden være kortere hvis du skal bruge kortet til andet end ferie eller bor i udlandet. Du kan derfor stadig bruge dit blå EU-sygesikringsbevis i Storbritannien resten af år 2020. Der er således en begrænsning i forhold til behandlingssted.

Skal du på erhvervsrejse til et EU eller EØS land Norge Island Liechtenstein og Schweiz og har du ikke tegnet en erhvervsrejseforsikring bør du som minimum medbringe det blå EU-sygesikringskortHvis du skulle blive syg eller komme til skade giver kortet dig adgang til behandling i den offentlige. Rejser du i EU eller et af de andre nævnte lande skal du derfor altid have det blå EU-sygesikringsbevis med. På siden her har vi samlet de på udgivelsestidspunktet gældende regler for udstedelse benyttelse og dækning af det blå EU sygeforsikrings kort.

Det tager normalt 2-3 uger fra du bestiller kortet til du modtager det. Her kan du bestille det blå EU-sygesikringskort. Ellers kan du ende med at skulle betale for behandlingen selv.

Leveringstiden på nye kort er 2-3 uger. Kortet sendes til dig med posten og som udgangspunkt modtager du kortet 2-3 uger efter du har bestilt et nyt. Hvis du skal studere eller følge en faglig uddannelse.

De informationer vi har samlet kan være ændret senere. Hvis du skal i praktik eller være au-pair. Det blå EU-sygesikringskort giver dig adgang til offentlig behandling på lige fod med andre borgere i EU Norge Island Liechtenstein og Schweiz.

Sådan søger du om sygesikringskortet. Bliver du derfor sygesikret i Storbritannien skal du have udstedt et britisk sygesikringskort der viser hvilken af de to aftaler du er omfattet af. Det blå sygesikringskort er gratis og gyldigt i op til fem år.

Alle der er statsborgere i et EU-land kan som regel få det blå EU-sygesikringskort. Det blå sygesikringskort dækker når du rejser i EU og EØS i disse tilfælde. Hvordan er du dækket med det blå EU-sygesikringskort.

Det blå EU-sygesikringskort dækker altså ikke behandling på private hospitaler eller klinikker. Det vil sige at dit blå sygesikringskort gælder i både England Skotland Wales og Nordirland. Tjek derfor udløbsdatoen på dit kort i god tid inden ferien.

Det blå kort sidestiller dig med borgere i det pågældende EUEØS-land og gælder kun for behandling på offentlige hospitaler og lægeklinikker. Med det blå EU-sygesikringskort har du ret til samme sygesikring som borgerne i det land du rejser i. Du skal medbringe kortet når du rejser til et EUEØS-land eller Schweiz.

Uanset hvilken af aftalerne du er omfattet af vil du miste retten til at søge tilskud til køb af sundhedsydelser uden for dit bopælsland. Du skal bruge det blå EU-sygesikringskort når du rejser til et andet EU-land Norge Island Schweiz eller Liechtenstein. Sådan bestiller du det blå sygesikringskort Du kan nemt og enkelt bestille det blå sygesikringskort på borgerdk.

Du vil normalt modtage kortet på din adresse i løbet af 2-3 uger. Hvad dækker det blå sygesikringskort i Storbritannien. Du kan bestille kort til dine børn under 18 år hvis de bor på samme adresse som dig.

Vær opmærksom på at du skal bruge NemID til at logge på. Generelt set dækker det blå sygesikringskort alle de sundhedsydelser som borgerne i dit opholdsland kan benytte sig af. Når du søger om det blå EU-sygesikringskort får du automatisk sendt et midlertidigt bevis til Digital Post.

Efter de fem år kan det fornyes gratis. Rejser du uden for EU-landene Norge Island Liechtenstein Schweiz og Storbritannien er du ikke dækket af den offentlige sygesikring i Danmark og du kan derfor hverken anvende dit gule sundhedskort eller dit blå EU-sygesikringskort. Hvis du rejser uden for Danmark Færøerne og Grønland opfordres du til at tegne en privat rejseforsikring.

Det blå sygesikringskort er gyldigt i op til fem år. Derfor er det vigtigt at du anskaffer dig det blå EU-sygesikringskort inden du tager afsted. Endelig husk at EU-sygesikringskortet ikke er en rejseforsikring kortet dækker basis behandling og ikke mere.

Husk at det blå sygesikringskort kun gælder i 5 år. Du skal selv sørge for at bestille et nyt kort hos Borgerdk inden det udløber.


These Are The 8 Prettiest Lobs Of 2016 Cara Delevingne Hair Cara Delevingne Hair Evolution


Pretty In Pink Julia Frauche By Nagi Sakai For Vogue Mexico Fashion Editorial Fashion Fashion Photo


Pin On Pixie


Vegan Cruelty Free Color On Instagram We Love This Icy Cool Work Done By Artistrybylucia She Diluted Posei Blue Ombre Hair Light Blue Hair Fox Hair Dye


Epingle Par Anna Borsey Sur Interesting Amazing Cats In Art Porcelaine Bleue Objet Decoration Vaisselle Bleue


Pantone Color Of The Year For Classic Blue Wedding Wedding Forward Classic Blue Wedding Wedding Table Settings Peach Wedding Colors


Blue Pencils Blue Color Blue Inspiration Blue Hues


Adele Farine Blow Models Hair Inspiration Pretty People Hair Styles


Arctic Fox Hair Color Siashells She S Got Hair Like The Ocean Periwinkle Pastelhair Bluehair Arctic Hair Color Pastel Light Blue Hair Periwinkle Hair


Something Blue Wedding Cake Dessert Inspiration Bridal Musings Wedding Cake Centerpieces Wedding Desserts Pretty Wedding Cakes


Hugedomains Com Linen French Blue Blue And White


37 Ponytail Hairstyles Perfect For Upping Your Hair Game In 2022 Hair Styles Scarf Hairstyles Long Hair Styles


Get Reacquainted With The Cast Of Peaky Blinders In 2022 Peaky Blinders Costume Peaky Blinders Tommy Shelby Peaky Blinders Poster


Gregoire De Lafforest Mireille Herbst S Ara Screen Takes Influence From The Macaw Parrot Blue Texture Blue Inspiration Blue Hues


Cutest Bright Blonde Highlights For Sleek Straight Hair In 2019 Straight Blonde Hair Bright Blonde Hair Haircuts For Long Hair


Beabadoobee Hair Makeup Pretty Makeup 90s Grunge Hair


Vanessa Kirby Hairstyle Hair Styles Messy Hairstyles


Liberty Blue Staffordshire Creamer Paul Revere Liberty Blue Blue And White China Blue And White


Zheani Sparkes Bleached Eyebrows Grunge Haircut Shave Eyebrows

No comments for "blåt sygesikringskort england"